Новий навчальний рік

Як то кажуть, як рік зустрінеш, так його й проведеш. Незважаючи на те, що ця приказка про Новий календарний рік, про наш початок навчального теж можна таке сказати, адже ми провели його досить гучно, гарно, яскраво та з усмішками, і сподіваємось так пройдуть усі 9 місяців.
Уже традиційно на урочистих святах окремо зустрічаємо наймолодших та найстарших учнів ліцею, адже для когось це перша в житті шкільна лінійка, а для когось остання. Ну і звісно, лишаємо кілька хвилин зіркового часу для переможців, які влітку плідно працювали та брали участь у різноманітних конкурсах.
Як завжди, директорка закладу Ірина Володимирівна поділилась мудрими порадами та своїми побажаннями надихнула шкільну родину на потужну та активну роботу вже від самого початку, що фактично відбувся сьогодні, коли маленькі першокласники зі своїми батьками-героями дали перший дзвінок у 2024-2025 навчальному році.
Також, уже вкотре новоспечених учнів ми запрошуємо на цікаву подорож-знайомство ліцеєм, де можна дізнатись щось нове, познайомитись із майбутніми вчителями та загадати бажання в кріслі директора.
Ми невимовно раді знову бачити всіх у стінах та на подвірʼї ліцею і щиро зичимо успіхів у навчанні. Тому до нових звершень, наша велика шкільна родино!

Comments are closed.
Позначки
Контактна інформація
  • вул. Соборна 94, м. Вінниця, 21000
  • +380 432 673254
  • nvk2@galaxy.vn.ua
Open 7 days INFO
Our Young Pre classroom is for ages. This age group is working
BELL SCHEDULE
Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.
Sch2
2017-03-13T11:54:16+02:00
Positive Impact Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. Sch2 2017-03-13T11:54:16+02:00 Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. https://sch2.edu.vn.ua/testimonials/positive-impact/
0
Sch2