Безпека – це спосіб життя.

14.12.2023 в нашому закладі було відкриття кабінету безпеки. Це всеукраїнський проєкт від МОН, який має не меті практично знайомити учнів з базовими правилами, які збережуть життя і насамперед допоможуть під час дії воєнного стану.
Ліцеїсти захопливо слухали всіх гостей, але також по-особливому привітала нашу шкільну спільноту директорка департаменту освіти Оксана Яценко. Вона зазначила, що життя – найважливіше, що є в кожного і потрібно вчитися цінувати й оберігати його. У Вінниці це вже 13 кабінет безпеки, але саме ми зробили ще цифрову версію такого осередку, що вже доступний на сайті ліцею.
Також учні одразу побачили невеличкі майстеркласи від наших гостей. Фахівець з домедичної допомоги показав як впоратись з пораненнями та зупинити кровотечу. Разом із представниками Вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності хлопці спробували на швидкість одягнути вогнетривкі костюми, згадали найвідомішого сапера України та його корисну руханку. Представниця поліції вкотре нагадала про важливість правил дорожнього руху, а також те, що взимку треба бути вдвічі обачнішими через погоду. На останок спілкувалися з досвіченою психологинею, яка поділилася простими й дієвими порадами для подолання стресу.
Ми певні, що учні дізнались багато корисного й цікавого. А кабінет безпеки буде постійно актуальним та чекатиме на учнів для проведення нових майстеркласів.

Comments are closed.
Останні новини
Позначки
Контактна інформація
  • вул. Соборна 94, м. Вінниця, 21000
  • +380 432 673254
  • nvk2@galaxy.vn.ua
Open 7 days INFO
Our Young Pre classroom is for ages. This age group is working
BELL SCHEDULE
Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.
Sch2
2017-03-13T11:54:16+02:00
Positive Impact Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. Sch2 2017-03-13T11:54:16+02:00 Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. https://sch2.edu.vn.ua/testimonials/positive-impact/
0
Sch2