Про професії з перших вуст

© Вікторія Діхтяренко, Віталій Карманчук, вихованці гуртка «МедіаЛаб»

Ким стати в майбутньому? Яку професію обрати? Це питання турбує всіх старшокласників, адже від правильного вибору залежить  майбутнє життя дитини та її успішність. Батьки учнів 10-Б  класу дбають про те, щоб якомога більше розповісти дітям про особливості різних професій. Цього разу десятикласники з перших вуст дізналися про роботу менеджера та юриста.

Ольга Діхтяренко розповіла про менеджмент: докладно зупинилася на перевагах та недоліках цієї професії (а тут Ольга вже як риба в воді – 6 років досвіду!),  звернула увагу на те, що потрібно знати та вміти.

Людмила Карманчук, прокурор Вінницької окружної прокуратури, зупинилась на особливостях роботи в юриспруденції, важливих рисах та навичках юриста,  університетах, які готують відповідних фахівців. Особливо учням сподобалися кумедні випадки з практики служителів Феміди. Як виявилося,  юристом бути цікаво і престижно.

Завдяки нашим батькам, які можуть розповісти про різні спеціальності, вибір зробити буде легше.

Не відстають від старшокласників й інші учні. У 1-В завітав батько Софійки Грущенко – пожежник із 14-літнім стажем. Вогнеборець розповів дітям про причини виникнення пожеж та правила пожежної безпеки. Наприкінці заходу охочі могли приміряти захисні шоломи та поставити питання гостю.

Comments are closed.
Позначки
Контактна інформація
  • вул. Соборна 94, м. Вінниця, 21000
  • +380 432 673254
  • nvk2@galaxy.vn.ua
Open 7 days INFO
Our Young Pre classroom is for ages. This age group is working
BELL SCHEDULE
Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.
Sch2
2017-03-13T11:54:16+02:00
Positive Impact Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. Sch2 2017-03-13T11:54:16+02:00 Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. https://sch2.edu.vn.ua/testimonials/positive-impact/
0
Sch2