Олімпійський урок від олімпійського чемпіона

«Багато хто каже тобі, що ти не зможеш. Я часто чув на свою адресу «безперспективний», але це навпаки підбурює рухатись далі! Ти зупинишся лише тоді, коли сам собі скажеш: «Не можу!»

У межах Олімпійського тижня, який проходив у закладі з 8 по 15 вересня,  до школи завітав заслужений майстер спорту України з плавання, учасник чотирьох літніх Олімпійських ігор, двічі срібний призер 26 Олімпійських ігор у Барселоні Павло Хникін. Павло Вікторович провів Олімпійський урок «Спорт – це круто!» для учнів 8-х класів. Він розповів про свій шлях до подолання спортивних вершин, дав учням та ученицям важливі поради, як досягати успіху й не зупинятися на досягнутому. Свої знання й уміння він передає наступним поколінням майбутніх чемпіонів. Цікаво й почесно, що серед випускників нашої школи двоє синів Павла Вікторовича, які теж розділили спотривні захоплення батька, а зараз ученицею 8-го класу є його донечка Ліза, яка також демонструє неабіякі спортивні успіхи!

Павло Хникін розкрив дітям свої чемпіонські секрети: «Якщо хочеш бути, як всі, тоді й роби як всі, але якщо хочеш бути найкращим, роби більше від усіх!», «Виділяй 40 хвилин щодня на саморозвиток і досягнеш будь-якої мети!», «Поразки вчать краще, ніж перемоги!», «Багато хто каже тобі, що ти не зможеш. Я часто чув на свою адресу «безперспективний», але це навпаки підбурює рухатись далі! Але ти зупинишся лише тоді, коли сам собі скажеш: «Не можу!», «Найкращий стимул – це казати собі: «Ні, буде так, як я хочу!», «За свої вчинки відповідаєш тільки ти!», «Спорт змінює людину, і не лише фізичні дані, а ще й мислення, бажання, мрії. Спорт відкриває світ, допомагає стати іншими!»

А ще Павло Вікторович, який об‘їздив майже весь світ, упевнено заявив, що Україна – найкраща! І що зміни в країні залежать тільки від нас: спочатку самим удосконалювати себе, також самим покращувати умови в школі, в місті – і тоді в нашій країні все буде гаразд!

Учасники уроку подякували на неймовірно цікаву зустріч, а також за класні подарунки від чемпіона.

У День фізичної культури й спорту 10 вересня Олімпійський урок та ранкову розминку для учнів 8-х класів провів наш випускник, викладач Вінницького педагогічного університету, чемпіон України з багатоборства Вадим Адамчук.

Бажаємо всім досягення нових вершин у спорті та в житті!

Comments are closed.
Позначки
Контактна інформація
  • вул. Соборна 94, м. Вінниця, 21000
  • +380 432 673254
  • nvk2@galaxy.vn.ua
Open 7 days INFO
Our Young Pre classroom is for ages. This age group is working
BELL SCHEDULE
Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.
Sch2
2017-03-13T11:54:16+02:00
Positive Impact Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. Sch2 2017-03-13T11:54:16+02:00 Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. https://sch2.edu.vn.ua/testimonials/positive-impact/
0
Sch2